Güngeçti İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Ülkesini ve milletini seven, çevreyi ve doğayı koruyan, ailesine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; milli kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar: 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında 6 Öğrencimiz Anadolu Liselerine girme başarısı göstermiştir.

Isınma: Kalorifer(Kömür)
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: ulaşım özel araçlarla yapılmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında açılmış olan okulumuz 15 öğrenciyi Anadolu Liselerine yerleştirme başarısı göstermiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 60
Sportif Etkinlikler: futbol -Voleybol
Bilimsel Etkinlikler: 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Tübitak projemiz kabul edilmiştir.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bismilgungectiiho.meb.k12.tr

Adres - GÜNGEÇTİ MAH. GÜNGEÇTİ SK. NO 98 BİSMİL / DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Diyarbakır-Batman yolu üzerinde olup Diyarbakır-Bismil ilçesine bağlı olup Bismil ilçemize 25 km uzaklıktadır.

Adres - GÜNGEÇTİ MAH. GÜNGEÇTİ SK. NO 98 BİSMİL / DİYARBAKIR

Ulaşım ulaşım özel araçlarla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçeye 28 km uzaklıkta İl´e 64 km uzaklıkta